Kraanverhuur

P&K Kraanbedrijf B.V. is opgericht in 1988, en wordt tot op de dag van vandaag geleid door Gerrit Plas. Al snel werd de vraag groter dan het aanbod, en om aan de vraag te kunnen voldoen moest er geïnvesteerd worden, wat resulteert in een bedrijf dat op dit moment bestaat uit 22 mobiele kranen, bestaande uit telekranen en torenkranen waarbij hefvermogens tot 160ton en hijshoogtes tot 82mtr worden bereikt. Voor een overzicht van ons kranenpark en hulpmateriaal verwijzen wij u graag naar de betreffende pagina's.

Onze kranen onderscheiden zich door hoge hefvermogens, lange mastlengtes en compacte bouw. Al onze kranen worden periodiek gekeurd en onderhouden in onze eigen moderne werkplaats.

De kraanverhuur activiteiten vinden vooral in de bouw- en infra-sector plaats, maar wij leveren kranen voor elke gewenste hijsklus. Ook met het hijsen van kostbare en kwetsbare objecten hebben onze machinisten de nodige ervaring. Elke last, groot of klein wordt met de grootst mogelijke zorg behandeld.

Kernwoorden die in onze bedrijfsvoering passen, klantgericht, accuraat, professioneel, flexibel en voordelig. Zowel het bedrijf, als de kraanmachinisten hebben gedegen opleidingen ondergaan, en na jarenlange ervaring bent u gewaarborgd van een succesvolle kwalitatief hoogstaande onderneming, die het belang van haar opdrachtgevers hoog in het vaandel heeft staan.

Kraanbedrijf P&K is VCA*, en Aboma Keboma gecertificeerd. Tevens is het bedrijf sinds 1991 aangesloten bij de Vereniging Verticaal Transport (VVT).